Meditatie met Spirituele Helende Space muziek

Welkom in de Wereld van de meditatieve muziek.

MEDITATIE.

Silhouette of meditating manMeditatie verwijst naar de praktijk van het verkrijgen van een vorm van bewustzijn om een specifiek doel te bereiken of om een grotere aanwezigheid van vrede en rust in het leven te vinden. Er zijn een aantal verschillende methodes en technieken die gebruikt worden om te mediteren, zoals het aanleren van relaxatie technieken en om innerlijke levensenergie op te bouwen. Tijdens de meditatieve reis leert men hoe een vreedzamer bestaan op te bouwen, waarin medelijden, liefde, vergiffenis en vrijgevigheid prioriteiten worden.

Meditatie is met andere woorden een verzameling van technieken die gebruikt worden om meer controle te krijgen over eigen geest en lichaam.Velen hebben meditatie reeds gebruikt als een manier om de symptomen van gezondheidsproblemen te bestrijden, zoals een hoge bloeddruk, evenals psychische problemen zoals depressie en angst…

Echte meditatie wordt bereikt door de regelmatige beoefening van meditatieve technieken.

MEDITATIE MUZIEK.Steps on the ocean - 3D render

Meditatie is bedoeld als een vorm van focus voor je geest en lichaam – het doel is om de best mogelijke vorm/versie van jezelf te worden. Er zijn heel veel  vormen van meditatie – rituelen, werken in fases, enzovoort – en veel manieren om te mediteren, maar er is één element dat steeds terugkomt, en dat is het gebruik van muziek om te helpen bij het mediteren. De rustgevende eigenschappen  en de focus die gebracht wordt door het mediteren met muziek zijn goed gedocumenteerd en al geruime tijd geliefd. Deep Meditation Studio brengt deze muziek tot leven voor mensen die graag willen mediteren met muziek.

transcendental spiritMuziek helpt je door de lagen van je bewustzijn te bewegen en om dieper te graven zodat je die delen van jezelf kan ontsluiten die je gesloten had, maar die het licht van de dag zouden moeten zien. Wanneer je jouw innerlijke wereld onderzoekt, stelt goede meditatiemuziek je in staat om volledig in jezelf op te gaan. Het helpt je om je geest te legen en om harmonie te vinden. Muziek wordt vaak  therapeutische en een helende eigenschappen toegeschreven.Degenen die genezing, harmonisatie en zelfreiniging door het mediteren zoeken worden goed geholpen door het luisteren naar diepe meditatiemuziek, die zal helpen met je focus op de transformerende reis die je zoekt.

Het is bekend dat muziek de sleur van dagelijkse leven van je af wast, en dit is een transcendente ervaring voor de meesten.

Muziek is een uiting van de ziel, die iedereen zijn dagelijkse zorgen kan doen vergeten en die kan helpen om een spirituele ontwaking te ervaren.

Meditatie heeft vele voordelen – het verlaagt spanningen en het helpt je om in contact te komen met je ware zelf.

Chakras at blue sunset - 3D renderHet mediteren met muziek verheffent je.

Diepe Meditatie Studio’s muziekalbums worden aangeboden op verschillende online winkels zoals iTunes, Amazon, CDBaby en vele anderen.

Luister gratis:: https://www.youtube.com/user/JackLipnitsky/videos

Meditatie muziek kan je hier downloaden: https://deepmeditation.info/download-music/

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s